Wat is Collectiviteitsnummer?

Wat is collectiviteitsnummer.nl?

Collectiviteitsnummer.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Door dit initiatief kan iedereen kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van een collectieve korting op de zorgverzekering. Momenteel hebben ruim 70.000 mensen zich aangesloten bij het collectief van de Stichting Zorg. Door deze bundeling van consumentenkracht heeft de Stichting een collectiviteitskorting bij nagenoeg alle zorgverzekeraars bedongen. Door gebruik te maken van een collectiviteitsnummer kan er tot €250 bespaard worden op de zorgpremie.

Wat is een collectiviteitsnummer

Een collectiviteitsnummer is een nummer waarmee een collectiviteit geregistreerd staat bij een zorgverlener. Wanneer een zorgverzekerden het collectiviteitsnummer opgeven bij de verzekeraar krijgen zij een collectieve korting op de zorgverzekering. Een collectieve korting kan oplopen tot 10% op de basisverzekering en tot wel 20% op de aanvullende verzekering. Door gebruik te maken van een collectiviteitskorting kan er jaarlijks tot wel €250 bespaard worden op de zorgpremie.

Hoe vind ik een collectiviteitsnummer?

Klik op de button hiernaast voor een overzicht met alle collectiviteitsnummers. Ook tref je meer informatie aan hoe je kan profiteren van de collectiviteitskorting per zorgverzekeraar.

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering voor een grote groep mensen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om medewerkers van één bedrijf of leden van een organisatie. Voordat een bedrijf of organisatie een collectief kan openen, zijn er afspraken gemaakt met de zorgverzekering. Door deze afspraken is het mogelijk om met een collectiviteitsnummer korting te verkrijgen op de zorgpremie.

Wat is Collectiviteitsnummer?
4.86 (97.14%) 7 votes