Vind Collectiviteitsnummer

Vind collectiviteitsnummer

Op deze pagina zijn alle collectiviteitsnummers te vinden van de collectieven van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Door gebruik te maken van een collectiviteitsnummer kan je korting krijgen op de zorgpremie. Een collectiviteitsnummer is voor een groep mensen waar een zorgverzekeraar een collectieve afspraak mee heeft gemaakt. Door gebruik te maken van een van de collectiviteitsnummers kan je tot wel €250 euro per jaar besparen.

Collectiviteitsnummer OHRA

Het collectiviteitsnummer voor zorgverzekeraar OHRA is 70134. Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer kan korting krijgen op de zorgpremie. Deze korting kan bij de basisverzekering oplopen tot 8% en bij de aanvullende verzekering tot 5%. Op de pagina van OHRA kan je meer informatie vinden over het collectiviteitsnummer van OHRA.

Logo_OHRA

Collectiviteitsnummer VGZ

Het collectiviteitsnummer van VGZ is afhankelijk van jouw situatie en het collectief dat je kiest. Voor particulieren is het collectiviteitsnummer bij VGZ 17997. Voor ZZP’ers en MKB’ers is er een ander VGZ collectiviteitsnummer. Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer van VGZ kan je tot 10% korting krijgen op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering. Voor meer informatie over het collectiviteitsnummer van VGZ ga je naar de VGZ pagina op deze website.

Collectiviteitsnummer CZ

Het collectiviteitsnummer voor korting bij zorgverzekeraar CZ is afhankelijk van jouw situatie. Met een collectiviteitsnummer van zorgverzekeraar CZ ken je genieten van vele voordelen zoals onder meer krijg 7% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende pakketten. Meer informatie over het collectiviteitsnummer is te vinden op de pagina van CZ.

CZ collectief

Collectiviteitsnummer ONVZ

Het collectiviteitsnummer voor korting bij zorgverzekeraar ONVZ is 101467. Met dit collectiviteitsnummer krijg je direct 8% korting op de ONVZ basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering. Voor meer informatie over het ONVZ collectief ga je naar de pagina van ONVZ.

Collectiviteitsnummer Menzis

Om gebruik te maken van het zorgcollectief van Menzis kan het collectiviteitsnummer 54053 gebruikt worden. Met dit collectiviteitsnummer kan je tot 7% korting op de basisverzekering en 9% op de aanvullende verzekering krijgen. Voor meer informatie over het collectiviteitsnummer ga je naar de pagina van Menzis.

Collectiviteitsnummer Nationale Nederlanden

Voor zorgverzekeraar Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd) is het collectiviteitsnummer 70202. Door gebruik te maken van dit collectiviteitsnummer krijg je direct korting op de zorgpremie bij Nationale Nederlanden. Deze korting kan bij de basisverzekering oplopen tot 9% en bij de aanvullende verzekering tot wel 20%. Aanvullende informatie over het collectiviteitsnummer is te vinden op de pagina van Nationale Nederlanden.

Collectiviteitsnummer Avero

Met het collectiviteitsnummer van Avero Achmea krijg je 7% collectiviteitskorting op de basisverzekering en 8% korting op de aanvullende verzekeringen van Avero Achema. Het collectiviteitsnummer is afhankelijk van je situatie. Meer informatie over het collectiviteitsnummer van Avero vindt je op de Avero pagina.

Collectiviteitsnummer Zilveren Kruis

Het collectiviteitsnummer van Zilveren Kruis is afhankelijk van jouw situatie. Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer kan je direct 5% korting op de basisverzekering en 7,5% korting op de aanvullende verzekering krijgen. Helaas is het collectief voor Zilveren Kruis tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen, op de Zilveren Kruis pagina vindt je meer informatie.

Vind Collectiviteitsnummer
4.21 (84.29%) 14 votes