Collectiviteitsnummer VGZ

Collectiviteitsnummer VGZ zorgverzekering

Vraag gratis en direct 10% collectieve korting aan op de VGZ zorgverzekering. Het VGZ collectiviteitsnummer dat je kiest is afhankelijk van jouw situatie en het collectief dat je kiest. De collectieve korting bij VGZ kan oplopen tot 10% voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering. Iedereen mag gratis en vrijblijvend gebruik maken van het VGZ collectief.   Collectiviteitsnummer
   VGZ Zorgverzekering

vgz_logo
  Premie per maand bij €385 eigen risico:€ 108,85
  Premie per maand bij €885 eigen risico:€ 93,85
  Kortingspercentage basispremie: 10%
  Kortingspercentage aanvullende premie: 10%
  Collectiviteitsnummer:   17997

Collectiviteitskorting VGZ aanvragen

Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer van VGZ ontvang je tot 10% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering van VGZ. Naast de kortingen kan je er bij VGZ ook voor kiezen om een cadeau te ontvangen in plaats van de collectieve korting. Het aanvragen van een collectiviteitskorting bij VGZ is eenvoudig en voor iedereen mogelijk. Heb je al een zorgverzekering bij VGZ, dan kan je via de rode button in de tabel alsnog een collectieve korting aanvragen. Wanneer je wilt overstappen naar VGZ kan dit ook via de rode button in de tabel. Voor meer informatie over korting bij VGZ klik je op de rode button in de tabel. Als je overweegt om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, denk er dan aan dat jij jouw huidige zorgverzekering uiterlijk 31 december hebt opgezegd.

Wanneer je gebruik maakt van het collectiviteitsnummer van de Stichting Zorg voor Koopkracht neem je automatisch deel aan het VGZ collectief. Hieraan zitten geen kosten verbonden. Het collectiviteitsnummer van VGZ is afhankelijk van jouw situatie, via de rode button in de tabel kan je meer informatie vinden over jouw situatie.

Collectieve korting op de VGZ zorgverzekering

De reguliere maandelijkse zorgpremie bij VGZ bedraagt in 2019 € 120,95 bij een eigen risico van € 385,-. Met een collectiviteitskorting van 10% wordt de maandelijkse basispremie € 108,85. Op jaarbasis bespaar je met de collectiviteitskorting € 145,14.
Bij een maximaal eigen risico van € 885,- betaal je € 104,28 per maand. Met een korting van 10% bedraagt de maandelijkse zorgpremie € 93,85. Je bespaart dan ook € 130,62 per jaar op de zorgpremie.

Vergoeding basisverzekering VGZ

Zorgverzekeraar VGZ biedt twee soorten basisverzekeringen aan:

• VGZ Ruime Keuze (naturapolis)
• VGZ Eigen Keuze (restitutiepolis)

Bij de basisverzekeringen geldt een andere keuzevrijheid, zo heb je bij een natturapolis een beperkte keuzevrijheid en mag je bij de restitutiepolis volledig vrij kiezen door welke zorgverlener jij geholpen wilt worden. Voor een naturapolis betaal je dan ook minder zorgpremie dan voor een restitutiepolis. Het is belangrijk om vooraf te kijken met welke zorgverleners VGZ een contract heeft afgesloten, zodat jij goed kan bepalen welke polis jij nodig hebt.
Met de basisverzekeringen van VGZ wordt de volgende zorg vergoed:

• Huisartsbezoek
• Ziekenhuisbezoek en ziekenhuisverblijf
• Verloskundige- en kraamzorg
• Medicijnen
• Tandartsbezoek tot een leeftijd van 18 jaar
• Behandelingen door een medisch specialist

Een deel van de zorgkosten zijn voor eigen rekening, ook wel het eigen risico genoemd. In 2019 zal het eigen risico € 385 bedragen. Niet alle zorg wordt betaald vanuit het eigen risico, zo wordt een bezoek aan de huisarts altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Mocht je meer zorg nodig denken te hebben dan er in het basispakket wordt aangeboden, is het verstandig om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Afhankelijk van jouw situatie kan je tot 10% collectiviteitskorting krijgen op een aanvullende verzekering bij VGZ.

Collectiviteitsnummer VGZ
4.71 (94.29%) 42 votes