OZF

Collectiviteitsnummer OZF

Via de Stichting Zorg voor Koopkracht kan iedereen gratis gebruik maken van het OZF zorgcollectief. Het collectiviteitsnummer om een collectieve korting aan te vragen bij OZF is 208100118 . Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer kan je 5% op de basisverzekering en 7,5% op de aanvullende zorgverzekering van OZF besparen.

  Collectiviteitsnummer
  OZF Zorgverzekering

ozf zorgverzekering
  Premie per maand bij €385 eigen risico:    € 120,60
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 100,60
  Kortingspercentage basispremie:                       5%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         7,5%
  Collectiviteitsnummer:                            208100118


Collectieve korting bij OZF

Door gebruik te maken van het OZF collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht kan je geld besparen op de zorgpremie. Met een collectieve zorgverzekering van OZF krijg je tot 5% korting op de basisverzekering en tot 7,5% op de aanvullende verzekering.
Als je al een zorgverzekering hebt afgesloten bij OZF, kan je alsnog een collectieve korting aan vragen via de rode button boven de tabel. Een collectieve korting aanvragen kan het gehele jaar door. Wanneer je nog geen zorgverzekering hebt bij OZF kan je eenvoudig overstappen. Om over te stappen naar OZF volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de webpagina van OZF
2. Beantwoord de vraag “Heeft u recht op een collectieve verzekering?” met JA
3. Als collectiviteitsnummer vul je 208100118 in
4. Als laatst beantwoord je de vraag “Behoort u tot deze collectiviteit” met JA

Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer 208100118 neem je automatisch deel aan het OZF collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Iedereen kan gratis en geheel vrijblijvend deelnemen aan het OZF collectief om zo korting te ontvangen op de zorgverzekering.

Besparen op de OZF zorgverzekering

Medio november 2017 maakt OZF haar zorgpremie voor 2018 bekend. Wanneer de zorgpremie bekend gemaakt is volgt er meer informatie.

Welke zorg wordt vergoed met de basisverzekering?

De zorgverzekeraar OZF biedt één basisverzekering aan, de OZF Zorgpolis. Met deze polis wordt 100% van de kosten vergoed als je geholpen wordt door een van de gecontracteerde zorgverleners. Met de basisverzekering van OZF wordt onder andere de volgende zorg vergoedt:

• Huisarts kosten
• Reguliere tandartszorg tot 18 jaar
• Kraamzorg
• Geneesmiddelen
• Fysiotherapie bij etalagebenen

Een deel van de zorgkosten is voor eigen rekening, ook wel het eigen risico genoemd. In 2018 zal het verplichte eigen risico n.n.b. bedragen. Niet voor alle zorg betaal je een deel van de kosten zelf, zo wordt een bezoek aan de huisarts altijd volledig vergoed uit de basisverzekering.

Aanvullende zorgverzekering bij OZF

Naast een basisverzekering sluiten veel Nederlanders ook een aanvullende zorgverzekering af. Dit doen zij omdat niet alle zorg vanuit het basispakket vergoedt word. Het is handig om te bedenken welke zorg je nodig hebt voordat je een aanvullend pakket kiest. Door gebruik te maken van het OZF collectief kan je tot 10% besparen op de aanvullende zorgverzekering. OZF biedt de volgende aanvullende verzekeringen:

• AV Compact
• AV Royaal

OZF
5 (100%) 11 votes