Detailpagina ONVZ

Collectiviteitsnummer ONVZ Zorgverzekering

Via collectiviteitsnummer.nl kan iedereen korting krijgen op hun zorgverzekering van ONVZ. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je met het collectiviteitsnummer van ONVZ zorgverzekeraar tot 4% korting krijgen op je basisverzekering. Op de aanvullende zorgverzekeringen van ONVZ kun je tot 10% korting krijgen. Iedereen kan het hele jaar door geheel kosteloos gebruik maken van het ONVZ collectiviteitsnummer voor de collectieve korting bij ONVZ.

Logo ONVZ zorgverzekering  Collectiviteitsnummer
  ONVZ Zorgverzekering

ONVZ
  Premie per maand bij €385 eigen risico:   € 127,68
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 108,68
  Kortingspercentage basispremie:                       4%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         10%
  Collectiviteitsnummer:     Afhankelijk van situatie

Hoe ontvang ik korting op mijn ONVZ verzekering?

Het ontvangen van korting op je ONVZ zorgverzekering kan via collecitiviteitsnummer.nl snel en eenvoudig geregeld worden. Je ontvangt afhankelijk van jouw persoonlijke situatie tot 4% korting op je basisverzekering en 10% korting op aanvullende zorgverzekeringen van ONVZ. Als je al een zorgverzekering bij ONVZ hebt, kan je eenvoudig via de button boven de tabel de korting aanvragen. Als je een nieuwe verzekering wilt afsluiten bij ONVZ of wilt overstappen naar ONVZ kan je dit ook eenvoudig doen. Klik op de button onder in de tabel en volg de stappen. De korting wordt automatisch berekend in je nieuwe ONVZ zorgverzekering.

Door een collectieve zorgverzekering af te sluiten via collectiviteitsnummer.nl, neem je automatisch deel in het ONVZ collectief. Het deelnemen aan het ONVZ collectief is geheel gratis en vrijblijvend. Iedereen kan geheel vrijblijvend deelnemen aan het collectief om zo korting te ontvangen op de zorgverzekering.

Eenvoudig korting krijgen op een ONVZ zorgverzekering.

De reguliere maandelijkse zorgpremie bij ONVZ bedraagt in 2020 € 133,- bij een eigen risico van € 385,-. Met een collectiviteitskorting van 4% wordt de maandelijkse basispremie € 127,68.
Bij een maximaal eigen risico van € 885,- betaal je € 113,21 per maand. Met een korting van 4% bedraagt de maandelijkse zorgpremie € 106,68.

Wat vergoedt de ONVZ basisverzekering?

ONVZ heeft de Vrije keuze basisverzekering. Dit houdt in dat je zelf mag kiezen door welke zorgverlener jij behandelt wilt worden. Deze keuzevrijheid is niet vanzelfsprekend maar is een extra die ONVZ aanbiedt. Met een basisverzekering van ONVZ wordt onder andere de volgende zorg vergoedt:

• 100% vergoeding van huisarts bezoeken
• Tandheelkundige zorg voor kinderen onder de 18 jaar
• Een ziekenhuisverblijf
• Een operatie in het ziekenhuis
• Fysiotherapie voor chronische aandoeningen (betaalt vanaf de 21ste behandeling)
• Verschillende geneesmiddelen (wanneer deze op medicijnkosten.nl staan)
• Hulpmiddelen (bijvoorbeeld contactlenzen of brilglazen)

In Nederland geldt een verplicht eigen risico, dit betekent dat je zelf een deel van de zorgkosten moet betalen. Voor 2020 bedraagt het verplicht eigen risico €385,-. Je kunt besparen op je zorgpremie door je eigen risico te verhogen. Kijk altijd goed welke zorg jij verwacht te gebruiken en stel hier je zorgverzekering op samen.

De aanvullende verzekeringen van ONVZ

Veel Nederlanders hebben naast hun basisverzekering een aanvullende zorgverzekeringen. Niet alle zorg wordt gedekt door de basisverzekering. Het is verstandig om te kijken welk aanvullend zorgpakket het beste past bij jouw persoonlijke zorgvraag. Via collectiviteitsnummer.nl kun je tot 10% korting krijgen op de aanvullende pakketten van ONVZ. ONVZ biedt de volgende aanvullende zorgverzekeringen:

• ONVZ Startfit
• ONVZ Extrafit
• ONVZ Benfit
• ONVZ Optifit
• ONVZ Topfit
• ONVZ Superfit

Voor meer informatie over wat de aanvullende pakketten vergoeden kun je de pakketvergelijker van ONVZ downloaden.

Detailpagina ONVZ
4.69 (93.85%) 26 votes