Detailpagina OHRA

Collectiviteitsnummer OHRA Zorgverzekering

De stichting Zorg voor Koopkracht biedt een collectieve korting voor OHRA. Het collectiviteitsnummer bij zorgverzekeraar OHRA is 70134. Wanneer je een collectiviteitskorting aanvraagt voor OHRA krijg je direct 4% korting op de OHRA-basisverzekering en op de aanvullende pakketten van OHRA 5% korting. Het gebruik van het collectiviteitsnummer voor OHRA is voor iedereen gratis en vrijblijvend.

Logo Ohra zorgverzekering  Collectiviteitsnummer
  OHRA Zorgverzekering

ohra
  Premie per maand bij €385 eigen risico:      € 116,50
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 99,83
  Kortingspercentage basispremie:                       4%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         5%
  Collectiviteitsnummer:                                       70134

Collectiviteitskorting OHRA aanvragen

Door je aan te sluiten bij het collectief van OHRA ontvang je korting op de zorgverzekering. Met een collectiviteitsnummer van OHRA ontvang je tot 4% korting op de basisverzekering en 5% korting op de aanvullende pakketten. De collectiviteitskorting is voor iedereen volledig gratis aan te vragen. Wanneer je al een zorgverzekering bij OHRA hebt, kun je via de rode button collectieve korting aanvragen. Als je nog niet bij OHRA verzekerd bent, dan kun je de verzekering eenvoudig afsluiten. De collectiviteitskorting wordt dan ook direct afgesloten.
Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer van Stichting Zorg voor Koopkracht sluit je je automatisch aan bij het OHRA collectief. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Collectieve korting op de OHRA zorgverzekering

De zorgpremie van OHRA na aftrek van de collectiviteitskorting bedraagt € 116,50 bij een eigen risico van € 385,-. Wanneer je voor een hoger eigen risico van € 885,- kiest betaal je een lagere maandelijkse zorgpremie. De zorgpremie inclusief collectieve korting bedraagt dan € 99,83.
Bij jaarbetaling van de zorgpremie krijg je nog eens een extra 2% korting van OHRA. De jaarpremie bedraagt bij een eigen risico van € 385,- na aftrek van korting € 1.370,04. Bij het maximale eigen risico van € 885,- is de jaarpremie bij OHRA € 1.174,-.

Basisverzekering OHRA

De basisverzekering van OHRA is een restitutiepolis. Met een basisverzekering van OHRA bepaal je zelf door welke zorgverlener je behandeld wordt. Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer ontvang je 4% korting op de basisverzekering. De basisverzekering vergoedt de meest gebruikelijke zorgkosten zoals een bezoek aan de huisarts, ziekenhuisopname en het gebruik van medicijnen. Een deel van de kosten moeten zelf worden betaald. Dit is het eigen risico. Het eigen risico voor 2020 bedraagt € 385,-. Mocht je meer zorg nodig hebben dan de zorg die door het basispakket gedekt wordt, dan kun je een aanvullende verzekering afsluiten.

De aanvullende verzekeringen van OHRA

Niet alle zorg wordt vergoed door de basisverzekering. Tandartskosten of kraamzorg zijn vaak niet inbegrepen in de basisverzekering maar zijn aanvullende verzekeringen. Het is belangrijk om goed te kijken welke aanvullende verzekeringen jouw zorgvraag vervullen. Je ontvangt via de collectiviteitsverzekering van OHRA 5% korting op de aanvullende zorgverzekeringen. OHRA biedt 4 verschillende aanvullende verzekeringen:
• OHRA Sterk
• OHRA Aanvullend
• OHRA Extra Aanvullend
• OHRA Uitgebreid

Detailpagina OHRA
4.93 (98.57%) 14 votes