Menzis

Collectiviteitsnummer Menzis zorgverzekering

Met het Menzis collectiviteitsnummer van de Stichting Zorg voor Koopkracht kan je een collectieve korting aanvragen bij zorgverzekeraar Menzis. Wanneer je een collectiviteitskorting aanvraagt bij zorgverzekeraar Menzis krijg je 7% korting op de basispremie en 9% korting op de evt. aanvullende zorgverzekering. Het collectiviteitsnummer van Menzis is 54053. Gebruik maken van het Menzis collectief is gratis en vrijblijvend, maar kan alleen in combinatie met een Kamer van Koophandel nummer.  Collectiviteitsnummer
  Menzis Zorgverzekering

ohra
  Premie per maand bij €385 eigen risico:      € 103,-
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 83,-
  Kortingspercentage basispremie:                       7%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         9%
  Collectiviteitsnummer:                                     54053

Collectieve korting bij Menzis aanvragen

Met een collectieve korting op de Menzis zorgverzekering bespaar je 7% op de basisverzekering en 9% op de aanvullende verzekering van Menzis. Om een collectieve korting bij Menzis aan te vragen kan je het collectiviteitsnummer van de Stichting Zorg voor Koopkracht gebruiken, dit nummer is 54053. Een collectieve korting aanvragen kan bij Menzis alleen in combinatie met een KvK-nummer en is bedoeld voor ZZP’ers en zelfstandig ondernemers. Wanneer je geen KvK-nummer hebt, maar wel korting op de Menzis zorgverzekering wilt aanvragen, bied Menzis een aantal andere mogelijkheden. Klik op de rode button boven de tabel voor de alternatieve collectieve kortingen bij Menzis.

Besparen met een collectiviteitsnummer

De reguliere maandelijkse zorgpremie van de naturapolis bij Menzis bedraagt in 2018 €119,- bij een eigen risico van €385,-. Met een collectiviteitskorting van 7% wordt de maandelijkse basispremie €110,76. Op jaarbasis bespaar je met de collectiviteitskorting €98,88.
Bij een maximaal eigen risico van €885,- betaal je €99,- per maand. Met een korting van 7% bedraagt de maandelijkse zorgpremie €90,76. Je bespaart dan €98,88 per jaar op de zorgpremie.

Basisverzekering Menzis zorgverzekering

Zorgverzekeraar Menzis biedt drie verschillende basispolissen aan. Het verschil in de pakketten heeft vooral te maken met jouw keuzevrijheid. Afhankelijk van de waarde die jij hecht aan de keuzevrijheid in de zorg, bepaal je welke zorgpolis het best bij jou past. Menzis biedt de volgende polissen aan:

• Menzis Basis Voordelig (natura)
• Menzis Basis (natura)
• Menzis Vrij (restitutie)

Met een natura polis heb je minder keuzevrijheid dan wanneer je een restitutiepolis afsluit. Met keuzevrijheid wordt bedoeld dat jij zelf bepaalt door welke zorgverlener jij geholpen wilt worden. Wanneer je een naturapolis afsluit en kiest voor een zorgaanbieder zonder contract bij Menzis, wordt er tot 75% van de kosten vergoed. Wanneer je een restitutiepolis afsluit wordt 100% van de gemaakte kosten vergoed, tenzij de kosten buitensporig hoog zijn.

Met een basisverzekering bij Menzis wordt onder anderen de volgende zorg vergoed:

• Huisartsbezoek
• Geneesmiddelen uit het GVS
• Kraamzorg en verloskundige
• Tandartskosten tot 18 jaar
• Fysiotherapie bij etalagebenen
• Circumcisie bij medische noodzaak

Aanvullende verzekering Menzis

Naast een basisverzekering hebben vele Nederlanders een aanvullende verzekering afgesloten. Voordat je een zorgverzekering afsluit is het verstandig om in te schatten hoeveel zorg je aankomend jaar denkt te gebruiken. Wanneer dit meer is dan er met het basispakket wordt aangeboden is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Menzis biedt de volgende aanvullende verzekeringen, waarop u tot wel 9% kan besparen:

• Extra verzorgd 1
• Extra verzorgd 2
• Extra verzorgd 3
• Aanvullend
• Extra aanvullend
• Jongeren verzorgd

Menzis
4.91 (98.18%) 11 votes