Detailpagina Menzis

Collectiviteitsnummer Menzis zorgverzekering

Met het Menzis collectiviteitsnummer 54053 van de Stichting Zorg voor Koopkracht kan je een collectieve korting aanvragen bij zorgverzekeraar Menzis. Wanneer je een collectiviteitskorting aanvraagt bij zorgverzekeraar Menzis krijg je in 2020 5% korting op de basispremie en 9% korting op de evt. aanvullende zorgverzekering. Gebruik maken van het Menzis collectief is gratis en vrijblijvend, maar kan alleen in combinatie met een Kamer van Koophandel nummer. Het aanvragen van collectiviteitskorting is het hele jaar door mogelijk.

Logo Menzis zorgverzekering  Collectiviteitsnummer
  Menzis Zorgverzekering

ohra
  Premie per maand bij €385 eigen risico:      € 116,85
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 96,85
  Kortingspercentage basispremie:                       5%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         9%
  Collectiviteitsnummer:                                     54053

Collectieve korting bij Menzis aanvragen

Met een collectieve korting op de Menzis zorgverzekering bespaar je in 2020 5% op de basisverzekering en 9% op de aanvullende verzekering van Menzis. Om een collectieve korting bij Menzis aan te vragen kan je het collectiviteitsnummer van de Stichting Zorg voor Koopkracht gebruiken, dit nummer is 54053. Een collectieve korting aanvragen kan bij Menzis alleen in combinatie met een KvK-nummer en is bedoeld voor ZZP’ers, zelfstandig ondernemers en mensen werkzaam in het MKB. Wanneer je geen KvK-nummer hebt, maar wel korting op de Menzis zorgverzekering wilt aanvragen, bied Menzis een aantal andere mogelijkheden. Klik op de rode button boven de tabel voor de alternatieve collectieve kortingen bij Menzis.

Besparen met een collectiviteitsnummer

De reguliere maandelijkse zorgpremie van de naturapolis bij Menzis bedraagt in 2020 € 123,- bij een eigen risico van € 385,-. Met een collectiviteitskorting van 5% wordt de maandelijkse basispremie € 116,85.
Bij een maximaal eigen risico van € 885,- betaal je regulier € 103,- per maand. Na aftrek van de korting van 5% bedraagt de maandelijkse zorgpremie € 96,85. Betaal je ook nog eens per jaar (2% extra korting) dan loopt de totale besparing op tot € 337,08 per jaar (t.o.v. de premie obv geen vrijwillig eigen risico, zonder collectiviteitskorting en betaling per maand).

Aanvullende verzekering Menzis

Naast een basisverzekering hebben vele Nederlanders een aanvullende verzekering afgesloten. Voordat je een zorgverzekering afsluit is het verstandig om in te schatten hoeveel zorg je aankomend jaar denkt te gebruiken. Wanneer dit meer is dan er met het basispakket wordt aangeboden is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Menzis biedt de volgende aanvullende verzekeringen, waarop je 9% korting krijgt:

• Extra verzorgd 1
• Extra verzorgd 2
• Extra verzorgd 3
• Aanvullend
• Extra aanvullend
• Jongeren verzorgd

Detailpagina Menzis
4.85 (96.92%) 13 votes