Detailpagina CZ

Collectiviteitsnummer CZ zorgverzekering

Met behulp van het CZ collectiviteitsnummer van de Stichting Zorg voor Koopkracht kan je eenvoudig een collectieve korting op de CZ zorgverzekering aanvragen. Met een collectieve korting op de CZ zorgverzekering krijg je 3,5% korting op de basisverzekering en tot 10% op de evt. aanvullende zorgverzekeringen. Het collectiviteitsnummer voor CZ is afhankelijk van jouw situatie en gratis beschikbaar. Het aanvragen van collectiviteitskorting is het hele jaar mogelijk.

Logo CZ zorgverzekering  Collectiviteitsnummer
  CZ Zorgverzekering

ohra
  Premie per maand bij €385 eigen risico: € 110,93
  Premie per maand bij €885 eigen risico: € 93,43
  Kortingspercentage basispremie:                       3,5%
  Kortingspercentage aanvullende premie:        10%
  Collectiviteitsnummer:     Afhankelijk van situatie

Collectieve korting CZ zorgverzekering aanvragen

Wanneer je gebruik maakt van een collectiviteitskorting op de CZ zorgverzekering kan je 3,5% op het basispakket besparen. Als je een aanvullende verzekering afsluit kan je 10% besparen op de zorgpremie voor de aanvullende pakketten. De collectieve aanvullende pakketten van CZ hebben een uitgebreidere dekking dan de individuele aanvullende pakketten van CZ. Een collectieve korting aanvragen op de CZ zorgverzekering kan alleen met behulp van een Kamer van Koophandel nummer. Het KvK-nummer hoeft niet van jezelf te zijn, maar mag ook van je werkgever, partner of werkgever van je partner zijn. Wanneer je het KvK-nummer van de werkgever van je partner opgeeft is het van belang dat hij/zij als hoofdverzekerden op de polis geregistreerd staat.

Mocht je niet in het bezit zijn van een KvK-nummer en wil je toch een collectieve korting aanvragen bij CZ met een collectiviteitsnummer, dan zijn er alternatieven. Binnen het CZ-concern vallen naast het hoofdlabel CZ nog twee soortgelijke aanbieders die wél een collectiviteitskorting bieden voor iedereen, namelijk:
Nationale Nederlanden
OHRA
Klik op de rode button boven de tabel voor meer informatie over de collectieve korting bij CZ.

Basisverzekeringen CZ zorgverzekeraar

Zorgverzekeraar CZ biedt drie verschillende soorten basispakketten aan, waar nagenoeg alleen de keuzevrijheid van de verzekerden verschilt:

• Zorgbewust polis (natura)
• Zorg-op-maatpolis (natura)
• Zorgkeuze polis (restitutie)

Afhankelijk van de belangen die jij hecht aan de keuzevrijheid in de zorg bepaal je welke zorg jij nodig hebt. Vind je keuzevrijheid erg belangrijk dan kies je voor de Zorgkeuze polis. Met deze polis kan je zelf jouw zorgverlener kiezen en wordt 100% van het gebruikelijke markttarief vergoed. Maakt het jou niet uit door welke zorgverlener je geholpen wordt dan kan je een Zorgbewust polis afsluiten. Hierbij heb je keuze uit 45.000 gecontracteerde zorgverleners, wanneer de zorgverlener van jouw keus er niet tussen zit wordt 65% van de kosten vergoed. Bekijk goed welke zorgverleners er aangesloten zijn bij CZ voordat u een basisverzekering kiest.
Onder de basisverzekering van CZ wordt de volgende zorg vergoed:

• Bezoek aan de huisarts
• Geneesmiddelen uit het geneesmiddelenvergoedingssysteem
• Ziekenhuisbezoek en verblijf
• Verloskundige
• Geestelijke gezondheidszorg

Om de zorg te kunnen bekostigen is een deel van de kosten voor eigen rekening, het eigen risico. Het eigen risico bedraagt in 2020 €385,-. Niet voor alle zorg geldt het eigen risico, zo wordt een bezoek aan de huisarts altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer je verwacht meer zorg nodig te hebben dan er in het basispakket wordt aangeboden is het verstandig om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Met behulp van het collectiviteitsnummer voor de CZ zorgverzekering kan je tot 10% besparen op de aanvullende zorgpremie.

Aanvullende verzekering CZ

Omdat niet alle zorg vergoed wordt vanuit de basisverzekering, is het verstandig om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Voor je een aanvullende zorgverzekering aanvraagt is het van belang dat je goed bekijkt welke zorg jij verwacht nodig te hebben. Op basis daarvan kies je een aanvullend zorgpakket. Met het collectiviteitsnummer voor de CZ zorgverzekering kan je tot 10% besparen op de zorgpremie. CZ biedt de volgende aanvullende verzekeringen aan:

• Start
• Basis
• Plus
• Top
• Jongeren
• Gezinnen
• 50

Detailpagina CZ
4.24 (84.86%) 37 votes