Detailpagina Avero

Avero wordt Zilveren Kruis in 2020

Per 1 januari 2020 wordt Avero opgeheven als zorglabel. Alle 148.000 lopende polissen zullen worden overgeheveld naar het Zilveren Kruis. De reden hiervoor is dat de collectieve zorgverzekeringen van de twee verzekeraars de afgelopen jaren inhoudelijk erg naar elkaar zijn toegegroeid. Kortom, het is een logische stap naar het vereenvoudigen van het polisaanbod, waar de regering naar streeft. Als jij klant bent van Avero zul je een aanbod van het Zilveren Kruis ontvangen nadat zij hun premies bekend hebben gemaakt. Jij hebt tot 31 december 2019 de tijd om te beslissen of jij mee gaat naar het Zilveren Kruis. Wil jij dat niet? Dan moet je voor deze datum overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Logo Avéro zorgverzekering  Collectiviteitsnummer
  Avero Zorgverzekering

avero zorg
  Premie per maand bij €385 eigen risico:   € -
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € -
  Kortingspercentage basispremie:                       -
  Kortingspercentage aanvullende premie:         -
  Collectiviteitsnummer:                                -

Wat kunt u verwachten bij het Zilveren Kruis?

Zorgverzekeraars hebben uiterlijk tot 12 december om hun premies voor 2020 bekend te maken. Kies jij, als voormalig Avero klant, ervoor om mee te gaan naar het Zilveren Kruis? Dan kan het Zilveren Kruis veel data automatisch meenemen van Avero. Dit geldt niet voor alle zaken. Let daarom goed op de belangrijkste wijzigingen van Avero in 2020.

Als Avero klant naar Zilveren Kruis

Het Zilveren Kruis biedt drie basisverzekeringen aan. Deze basisverzekeringen wijken af in de keuzevrijheid in zorgverleners. Daarnaast heeft het Zilveren Kruis een ruim aanbod aanvullende verzekeringen. Hierdoor kun jij makkelijk een pakket samenstellen dat bij jouw zorgbehoeften past. Veel producten van Avero Achmea zijn vergelijkbaar met de producten van Zilveren Kruis. Toch liever overstappen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Stichting Zorg voor Koopkracht helpt jou graag met het vinden van de ideale zorgverzekering en collectiviteitsnummer.

Collectieve zorgverzekering Zilveren Kruis

Een collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis kan jou veel geld besparen. Via Zorgpremiekorting.nl profiteer je van hoge kortingen. Met een zorgverzekering bij het Zilveren Kruis heb jij recht op:

• Medische keuzevrijheid (zelfs bij een niet-gecontracteerde zorgverlener wordt 75% van het bedrag vergoed);
• Extra vergoedingen als jij collectiviteitskorting hebt;
• Veel aanvullende zorgverzekeringen.

De prijzen verschillen per basisverzekering. Deze afwijkingen zijn afhankelijk van de keuzevrijheid in zorgverleners. Je kunt ervoor kiezen om een goedkopere basisverzekering af te sluiten, maar dan heb je keuze uit een beperkter aanbod zorgverleners.

Detailpagina Avero
4.78 (95.65%) 23 votes