Avero

Collectiviteitsnummer Avero Zorgverzekering 2019

Via collectiviteitsnummer.nl krijg je informatie over het collectiviteitsnummer voor de zorgverzekeringen van Avero Achmea. Het collectiviteitsnummer voor Avero is afhankelijk van jouw situatie. Je ontvangt dan 7% korting op de basisverzekering van Avero Achmea. Op de aanvullende verzekeringen van Avero ontvang je 8% korting. Het Avero collectief is toegankelijk voor mensen met een KvK-nummer. Dit nummer kan van jezelf zijn of van je werkgever. Er dient in dat laatste geval een geldige werkgever-werknemer relatie te zijn.  Collectiviteitsnummer
  Avero Zorgverzekering

avero zorg
  Premie per maand bij €385 eigen risico:   € 118,06
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 98,06
  Kortingspercentage basispremie:                       7%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         8%
  Collectiviteitsnummer:                                Afhankelijk van situatie

Collectieve korting Avero Achmea aanvragen?

Door het gebruik van het collectiviteitsnummer ontvang je 7% korting op de basisverzekering, en 8% korting op de aanvullende zorgverzekeringen van Avero Achmea. Wanneer je al verzekerd bent bij Avero kun je eenvoudig via de rode button boven de tabel de collectiviteitskorting aanvragen. Als je wilt overstappen naar Avero gaat dit ook eenvoudig door te klikken op de rode button in de tabel. De korting wordt dan automatisch berekend bij het afsluiten van de zorgverzekering. Let wel: je dient een KvK-nummer te hebben van jezelf of van je werkgever.

Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer van Stichting Zorg van Koopkracht, neem je automatisch deel in het Avero Achmea collectief. Het deelnemen aan dit collectief is geheel gratis en er is geen nieuwe inschrijving vereist. Het collectiviteitsnummer van Achmea Avero is afhankelijk van jouw situatie.

Besparen met een collectievekorting op de Avero zorgverzekering

De reguliere maandelijkse zorgpremie bij Avero bedraagt in 2019 € 126,95 bij een eigen risico van € 385,-. Met een collectiviteitskorting van 7% wordt de maandelijkse basispremie € 118,06.
Bij een maximaal eigen risico van € 885,- betaal je € 105,44 per maand. Met een korting van 7% bedraagt de maandelijkse zorgpremie € 98,06.

Wat vergoedt de Avero basisverzekering?

Avero Achmea biedt twee soorten basisverzekeringen aan. Het Keuze Zorgplan (restitutie) of het Select zorgplan (natura). Bij de restitutiepolis betaal je meer aan zorgpremie, maar heb je wel keuzevrijheid. Bij de basisverzekering Select Zorgplan betaal je minder zorgpremie, maar heb je beperkte keuzevrijheid. Het is aan jou om de beslissen welke van deze verzekeringen je wilt afsluiten.

• Bezoeken aan de huisarts
• Tandarts kosten voor kinderen onder de achttien jaar
• Een ziekenhuisverblijf of operatie
• Fysiotherapie voor chronische aandoeningen (betaalt vanaf de 21ste behandeling)
• Geneesmiddelen (wanneer deze op medicijnkosten.nl staan)
• Hulpmiddelen

Een deel van de zorgkosten is voor eigen rekening, ook wel het eigen risico genoemd. In 2018 bedraagt het eigen risico €385,-. Wanneer je aanvullende zorg nodig hebt kan je voor een aanvullende verzekering kiezen om deze zorg vergoed te krijgen. Op de aanvullende pakketten van Avero krijg je 8% korting.

De aanvullende verzekeringen van Avero Achmea

Vele Nederlanders hebben naast hun basisverzekering een aanvullende verzekering. Dit is omdat niet alle kosten worden vergoed met enkel de basisverzekering. Het is aan te raden om zelf te onderzoeken welk pakket het beste past bij jouw zorgvraag. Via de collectieve zorgverzekering van Avero Achmea krijg je 8% korting de aanvullende zorgverzekeringen van Avero.
Avero Achmea biedt verschillende aanvullende pakketten:

• Avero Intro
• Avero Start
• Avero Royaal
• Avero Excellent

Voor meer informatie over de bovenstaande aanvullende verzekeringen kun je hier de pakketvergelijker van Avero Achmea downloaden.

Avero
4.78 (95.65%) 23 votes