OHRA

Collectiviteitsnummer OHRA Zorgverzekering

De stichting Zorg voor Koopkracht biedt een collectieve korting voor OHRA. Het collectiviteitsnummer bij zorgverzekeraar OHRA is 70134. Wanneer je een collectiviteitskorting aanvraagt voor OHRA krijg je direct 8% korting op de OHRA-basisverzekering en op de aanvullende pakketten van OHRA 5% korting. Het gebruik van het collectiviteitsnummer voor OHRA is voor iedereen gratis en vrijblijvend.  Collectiviteitsnummer
  OHRA Zorgverzekering

ohra
  Premie per maand bij €385 eigen risico:      €107,95
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  €91,28
  Kortingspercentage basispremie:                       8%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         5%
  Collectiviteitsnummer:                                       70134

Collectiviteitsnummer OHRA Zorgverzekering

De stichting Zorg voor Koopkracht biedt een collectieve korting voor OHRA. Het collectiviteitsnummer bij zorgverzekeraar OHRA is 70134. Wanneer je een collectiviteitskorting aanvraagt voor OHRA krijg je direct 8% korting op de OHRA-basisverzekering en de aanvullende pakketten van OHRA 5% korting. Het gebruik van het collectiviteitsnummer voor OHRA is voor iedereen gratis en vrijblijvend.

Vergoedingen basisverzekering OHRA

Bij een OHRA verzekering heb je keuzevrijheid. Dit houdt in dat je zelf kan bepalen naar welke zorgverlener je wilt gaan. De basisverzekering van de zorgverzekeraar OHRA vergoedt de volgende punten:

  • Het bezoek aan de huisarts
  • Tandheelkundige zorg voor kinderen tot achttien jaar
  • Een ziekenhuisopname
  • Fysiotherapie vanaf de 21ste behandeling (mist je aandoening op de lijst staat)
  • Medicijnen (wanneer deze op medicijnkosten.nl staan)
  • Hulpmiddelen zoals een pruik of hoortoestel

Vanaf 2008 is er in Nederland het verplicht eigen risisco ingevoerd. Iedere Nederlander moet een deel van de zorgkosten zelf betalen. In 2017 bedraaft het eigen risisco €385 euro. Als je andere zorg nodig hebt kun je hiervoor aanvullende pakketten afsluiten. Op de aanvullende pakketten van ORHA krijg je 5% korting.

Hoe werkt collectieve korting aanvragen bij OHRA?

Je krijgt bij een OHRA-zorgverzekering 8.8% korting op je basisverzekering, en 5% korting op aanvullende pakketten. Wanneer je al een verzekerd bent bij OHRA kun je eenvoudig de collectiviteitskorting aanvragen door op de rode button boven de tabel te klikken. Als je wilt overstappen naar een OHRA zorgverzekring kun je dit ook eenvoudig regelen door op de rode button in de tabel te klikken. De 8.8% korting wordt dan automatisch verrekend tijdens het afsluiten van de verzekering.

De aanvullende verzekeringen van OHRA

Niet alle zorg wordt vergoed door de basisverzekering. Tandartskosten of kraamzorg zijn vaak niet inbegrepen in de basisverzekering maar zijn aanvullende verzekeringen. Het is belangrijk om goed te kijken welke aanvullende verzekeringen jouw zorgvraag vervullen. Je ontvangt via de collectiviteitsverzekering van OHRA 5% korting op de aanvullende zorgverzekeringen. OHRA biedt 4 verschillende aanvullende verzekeringen:

• OHRA Sterk
• OHRA aanvullend
• OHRA extra aanvullend
• OHRA uitgebreid

Wil je meer informatie over wat deze aanvullende verzekeringen inhouden? Download dan hier binnenkort de pakketvergelijker van OHRA.

OHRA
4.92 (98.33%) 12 votes